Vem spelar egentligen Jackpot 6000?

Det är verkligen något som jag undrar. Det här spelet. Vem spelar egentligen det?

Screen Shot 2015-03-02 at 12.12.54

Det är inget roligt spel alls om du frågar mig. För det första är det gammalt som gatan och för det andra så vinner åtminstone jag inte någonting. Aldrig någonsin alltså.

Stenåldern ringde och vill ha tillbaka sitt spel

Jackpot 6000 är ett spel som utvecklades för längesedan när Net Entertainment bara för en liten spelare. Idag förstår jag varför det finns gamla veteranlirare som får nostalgikänslor av spelet. Jag är dock inte en utav dem. Jag fattar verkligen inte grejen.

Jackpoten är inte ens stor

6000 mynt är ingen jackpot idag. Är vi inte upp på åtminstone några hundratusen eller gärna en miljon mynt är det ingen skrytjackpot direkt. Man kan inte sitta och nöta en slot med en superjackpot och drömma sig bort till fjärran och en resa för att i andra stund växla till jackpot 6000 och hoppas man vinner jackpoten så man kan få lite mer pengar till lördagsgodis.

Dubblingsfunktionen är väl okej

Om du skulle vinna i sloten så kommer du få valet att dubbla pengarna eller ta vinsten. Jag gillar i grund och botten den här funktionen och önskat att fler spel hade det här alternativet. Musiken som bygger upp stämningen när man ska dubbla i jackpot 6000 är ganska så cool. Det får jag allt ta och erkänna.

Självklart ska man spela de spel som man tycker om att spela och strunta i vad alla andra säger. Det säger jag inte emot. Och tycker du om Jackpot 6000 så ska du spela det spelet. Men jag skulle ändå rekommendera att man provar andra nyare spel med klassisk touch om man gillar retro-stilen. Kollar du bara närmare på dagens slots så kommer du att märka att alla har egentligen samma klassiska uppbyggnad. Skillnaden är bara att man implementerat coolare grafik.